Boty na Sport - ASICS, MIZZUNO, NEW BALANCE
Facebook
   » Úvodní stránka » Hodnocení zákazníků Můj účet  |  Obsah košíku  |  Pokladna   
Kategorie
Výrobci/značky
Rychlé hledání


Použijte klíčová slova pro nalezení zboží které hledáte.
Rozšířené hledání
Informace
Obchodní podmínky
Doprava
Výměna zboží
Akční nabídka
Články o sportovní obuvi
Tabulka velikostí bot
Partnerský program (Affiliate)
Doporučené odkazy
Kontakt
Hodnocení zákazníků více
Mizuno Wave Impulse
Jsem s těmito botami velmi spokojený. Mizuno je opravdu kval ..
5 z 5 bodů!
Přečtěte si co ostatní říkají. Přečtěte si co ostatní říkají.
Zobrazuji 13 (z 3 komentářů) Stránky:  1 
Nike Dart VII podle Jana Dostálová Data vložení: Středa 28 září, 2011
Nike Dart VII Ráda bych se informovala na boty NIKE Dart VII, mám zájem o koupi, ale potřebuji velikost UK 7,5. Pr..

Hodnocení: 4 z 5 Bodů! [4 z 5 Bodů!]
Nike Backboard podle Jan Koloděj Data vložení: Středa 05 leden, 2011
Nike Backboard Skvělé boty. Přesně tohle jsem hledal, design trošku jako skate boty a hrozně pohodlné.

Hodnocení: 5 z 5 Bodů! [5 z 5 Bodů!]
Mizuno Wave Impulse podle Jiří Kolek Data vložení: Sobota 27 březen, 2010
Mizuno Wave Impulse Jsem s těmito botami velmi spokojený. Mizuno je opravdu kvalita. A byly za skvělou cenu.

Hodnocení: 5 z 5 Bodů! [5 z 5 Bodů!]
Zobrazuji 13 (z 3 komentářů) Stránky:  1 
Nákupní košík: více
0 položek
Proč BotyNaSport.cz?
  • 9 let zkušeností v oboru
  • jen originální zboží
  • doprava nad 1900 Kč zdarma
  • výměna zdarma
Doporučujeme více
Nike Air Kallisto
Nike Air Kallisto
1.690Kč
Novinky
06.02.2014 Nové tretry Nike
Právě jsme pro Vás naskladnili nové tretry Nike. Nabízíme jak sprinterské, tak na střední a delší vzdálenost. Vybírejte tretry právě nyní!

24.03.2013 Atletické tretry
Aktuálně u nás najdete mnoho běžeckých treter. Největší zastoupení mají tretry Nike, Puma, Asics, Adidas a New Balance. Většina treter je aktuálně nabízena s velkými slevami.

11.02.2012 Běžecké boty Nike
Jaro je za dveřmi. Pořiďte si nové běžecké boty Nike. Nabízíme velký výběr dámských i pánských běžeckých modelů za skvělé ceny!

04.02.2012 Sportovní obuv Nike - NOVÁ KOLEKCE
I když to tak venku nevypadá, jaro se blíží. Přidali jsme tedy do naší nabídky nové modely bot Nike z kolekce Jaro 2012. Tyto nové boty Nike naleznete v kategorii volný čas Nike. Nabídka je široká a ceny nízké, přejeme příjemné vybírání.

03.12.2011 Krach cen sálové obuvi
Srazili jsme ceny vynikající sálové obuvi Mizuno až na dno. Nakupujte právě teď, zásoby jsou omezené.

Novinky více
NIKE BACKBOARD SI (GS)
NIKE BACKBOARD SI (GS)
1.190Kč
Nejprodávanější zboží
01.LA Sport LA 500
02.Nike Zoom Rival MD 6
03.Mizuno Wave Thunder 5
04.Nike Capri Cnvs
05.Tretry Mizuno Tempo LD
06.Tretry Mizuno Tempo S
Slevy více
Brooks PR LD 4:15
Brooks PR LD 4:15
1.890Kč
999Kč